Meer resultaten voor opleiding obstetrie

opleiding obstetrie
Obstetrieverpleegkundige Overzicht opleidingen Isala Academie.
Werken als obstetrieverpleegkundige vraagt zorgvuldigheid en nauwkeurigheid wanneer je bijvoorbeeld apparatuur aansluit of bedient een infuus aanlegt of een injectie toedient. Duur van de opleiding. De opleiding tot obstetrieverpleegkundige duurt een jaar en kan in zijn geheel binnen Isala worden gevolgd. Wel vragen wij van je dat je voor de duur van de opleiding een leerarbeidsovereenkomst met ons aangaat. Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige mbo/hbo en als je minimaal één jaar werkervaring hebt opgedaan als verpleegkundige. Het theoretisch deel van deze vervolgopleiding wordt verzorgd door het opleidingsinstituut van het UMC Utrecht. Naast de vier praktijkleerperiodes zijn er drie stages.
Sea
Verpleegkundige Obstetrie en/of Gynaecologie Vervolgopleidingen Werk en opleiding Bronovo.
Ook speel je een belangrijke rol in de zwangerschapsperiode. Als verpleegkundige obstetrie ben je er tijdens en vlak na de bevalling zowel voor de moeder als voor het kind. De specialistische vervolgopleiding obstetrie en gynaecologie verpleegkunde duurt minimaal twaalf tot vijftien maanden. De verdeling van het aantal lesdagen en praktijkperioden is vastgesteld door het opleidingsinstituut en het ziekenhuis. De duur van de opleiding is afhankelijk van het dienstverband als je een aanstelling hebt voor 80% of meer duurt de opleiding vijftien maanden. Als je minder dan 80% werkt is het gebruikelijk dat de opleiding een paar maanden langer duurt. De opleiding wordt volledig vergoed door het ziekenhuis. Je kunt in de zorg blijven doorstromen naar andere specialistische vervolgopleidingen zoals bijvoorbeeld SEH-verpleegkundige of praktijkbegeleider.
http://voyance-amour-eternel.com/voyance-qualite.html
Opleiding Obstetrie Verpleegkundige YouChooz.nl.
Je leert hoe je de patiënten en de gynaecoloog helpt voor tijdens en na de bevalling en hoe je de kraamvrouw begeleidt bij de verzorging en voeding van de baby. De verpleegkundige vervolgopleiding Obstetrie kun je volgen nadat je de opleiding A MBO of HBO Verpleegkunde hebt afgerond. Voorlichters Reacties Over deze opleiding. Altijd al willen weten wat dat beroep of die opleiding zo leuk maakt? Mensen uit de praktijk geven online voorlichting. Meld je aan als voorlichter Alle voorlichters. opleiding tot obstetrieverpleegkundige 04/03/2015 antina duyff. Ik ben benieuwd wat de motivatie is geweest voor verpleegkundigen die de obstetrie zijn gaan doen.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008583/Search%20engines/PPC.aspx
Obstetrie en gynaecologieverpleegkundige Wikipedia.
een obsterie en gynaecologieverpleegkundige dient de tijd van de bevalling in de gaten te houden. In Nederland dient men te beschikken over het diploma verpleegkunde waarna men de 1-jarige opleiding tot obstetrie en gynaecologieverpleegkundige kan starten. Bronnen noten en/of referenties. Specialistische verpleegkunde verpleegkundige vervolgopleidingen. Lijst van verpleegkundige specialisaties portaal afbeeldingen. Ambulanceverpleegkundige Cardiac care-verpleegkundige High care-verpleegkundige Intensievezorgverpleegkundige Medisch traumateam-verpleegkundige Medium care-verpleegkundige Recoveryverpleegkundige Spoedeisendehulpverpleegkundige. Coloncareverpleegkundige Diabetesverpleegkundige Dialyseverpleegkundige Geriatrisch verpleegkundige Hartfalenverpleegkundige Hematologieverpleegkundige Kinderastmaverpleegkundige Kinderlongverpleegkundige Longverpleegkundige Maag darm en leververpleegkundige Mammacareverpleegkundige Oncologieverpleegkundige Reumaverpleegkundige Stomaverpleegkundige Urologieverpleegkundige Wondverpleegkundige. Kinderverpleegkundige Neonatologieverpleegkundige Obstetrie en gynaecologieverpleegkundige. GGZ verpleegkundig specialist Psychiatrisch verpleegkundige Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige.
Obstetrieverpleegkundige UMC Utrecht.
Bij gecompliceerde en ingrijpende situaties verleen je acute zorg aan de zwangere vrouw de vrouw in partu of de kraamvrouw en het ongeboren kind. Programmabeschrijving van de opleiding. De opleiding in het kort. Tijdens de opleiding tot obstetrieverpleegkundige leer je hoe je zorg kunt bieden aan de zwangere vrouw de vrouw in partu de kraamvrouw en de zieke pasgeborene. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De opleiding bestaat uit zes modules. Module 1 Basiszorg obstetrie en pasgeborene. Basiszorg anatomie en fysiologie van de patiëntencategorieën binnen de obstetrie de zwangere vrouw de vrouw in partu en de kraamvrouw en pasgeborenen. Ook is er aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen in de obstetrie. Module 2 Gecompliceerde obstetrie. De meest voorkomende problemen binnen de obstetrie.
Verpleegkundige Vervolgopleiding Obstetrie.
Vooral online zelfstandig vanuit je werkplek of thuis. Bijeenkomsten kunnen worden gepland op locaties van ROC Gilde opleidingen 1. % ifclassName vakgebied'% % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'% vakgebied %%. Maastricht Universiteitssingel 60 6229 ER. vijftien maanden twee dagen per week. woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. diploma Verpleegkunde Obstetrie en registratie B.O.G of deelcertificaten per module. Obstetrie oftewel verloskunde is van oudsher een specialisatie die van jou als verpleegkundige een moeder en kindgerichte instelling verwacht. Als obstetrieverpleegkundige verleen je zorg aan zwangere barende en aan vrouwen en hun pasgeborenen in het kraambed.
Obstetrieverpleegkundige CZO.
De opleidingscommissie bepaalt de landelijke eisen waaraan de opleiding moet voldoen om door het CZO erkend te worden. Onder bijlagen vindt u alle opleidingseisen van de opleiding tot obstetrieverpleegkundige. Tezamen met de kwantitatieve en kwalitatieve criteria vastgelegd in de Regeling Erkenning Opleidingen CZO beoordeelt de opleidingscommissie of uw instelling in aanmerking komt voor een erkenning van de opleiding tot obstetrieverpleegkundige. Hieronder vindt u de specifieke eisen van deze opleiding die van toepassing zijn voor de individuele student die zich inschrijft bij het CZO voor deze opleiding.
Obstetrie verpleegkundige VUmc.
Kennis en ervaring opdoen enthousiasme en passie delen met betrekking tot het specialisme verloskunde dát is wat u kunt verwachten in de vervolgopleiding tot obstetrie verpleegkundige. Gedurende de opleiding doet u kennis en ervaring op in alle gebieden rondom zwangerschap geboorte kraamzorg en acute gynaecologie. Casuïstiek uit de dagelijkse praktijk wordt in de lessen gebruikt binnen alle onderdelen van de opleiding. Het klinisch redeneren loopt als een rode draad door de opleiding. Lesstof wordt u aangeboden door experts en gepassioneerden docenten en bestaat uit hoor en werkcolleges real time simulatietrainingen met opleiders en obstetrie studenten en diverse e-learning programma's. De opgedane kennis en ervaring leert u in de praktijksetting toepassen met behulp van enthousiaste werkbegeleiders en coaches.

Contacteer ons