Resultaten voor medium opleiding

medium opleiding
Gaia College Mediumopleidingen.
Van communiceren met onze dierbare overledenen in de opleiding Mediumschap, het healen van anderen wat je leert in de opleiding Healing Mediumschap, tot het verklaren van de kaarten. Je kunt een keuze maken uit verschillende opleidingen. Neem rustig een kijkje en aarzel niet bij vragen ons te contacteren!
jeroen bosch
Opleiding Trance Mediumschap.
Commissie van Aanbeveling. Opleiding Trance Mediumschap. Trance Healing Therapeut. Paramedisch en Psychosociaal Medium. Trance Healing Therapeuten. Paramedisch Psychosociaal Mediums. Schrijf je direct in. Trance Healing Therapeuten. Paramedisch Psychosociaal Mediums. Schrijf je direct in. We onderscheiden drie soorten Mediumschap. Het bewustzijn van het medium is actief bij het transformeren van de gegevens.
datingsite
Home MediumCollege.
Workshop Medium en Healing Medium. De workshop Medium en healing medium heeft als doel het kennis maken met de basis elementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. Opleiding Leer der mystieken.
Search
Home.
Voor het eerst in Nederland is er sinds 2008 een 3-jarige Opleiding om je als medium te ontwikkelen gestart. Als docent aan het Arthur Findlay College te Stansted, Engeland, zal ik de criteria die we op de College hanteren toepassen in de Opleiding.
tas bedrukken
Spirituele Intuïtieve Academie.
Zijn kwaliteit, kennis en diepgang zijn samengekomen in een net zo inspirerend team van leraren. Zodoende is het voor iedereen mogelijk om spiritualiteit eigen te maken en door te kunnen groeien als trance healer en medium of zelfs als Medium Therapeut en Trance healing Therapeut of Paramedisch Psychosociaal Medium. De energie gaat steeds sneller en de boodschappen van je Ziel, je Gidsen en jouw dierbaren, steeds dieper. Met de Mediumschap en Trance Healing opleiding kan je vele andere facetten van het traditionele Mediumschap inzetten ten behoeve van persoonlijke verdieping en transformatie.
deur op slot zonder sleutel
Trance Medium Opleiding Intuitieve Trainingen.
Trance Medium Opleiding. De trance medium opleiding is een volgende stap na de reading opleiding. Waar je zou kunnen zeggen dat de reading opleiding de mogelijkheden van het 6e chakra onderzoekt, doet de trance medium opleiding dat van het 7e chakra en daarboven.
Intuïtie Mediumschap Het LevensCollege.
In de toekomst is het mogelijk om een drie jarige opleiding te doen voor het mediumschap en al haar facetten. De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven door Diana Mulock Houwer en Laura Hertel. Beiden al jaren werkend als medium.
Medium Jaco Elken.
Maar ook informatie over medium en/of healing consulten en natuurlijk de inmiddels bekende diepgaande therapeutische medium consulten en demonstraties van Medium Jaco. Daarnaast start Jaco een nieuwe opleiding Paramedisch Medium. Medium therapeut en Trance healing Therapeut geeft inzichten en therapeutisch adequate oplossingen in blokkades en transformaties in het huidige maar ook vorige levens en innerlijk kind.

Contacteer ons